Opstartcoach / Fieldcoach

(Fulltime)

Dagelijks krijgen onze franchisenemers meer dan 35.000 gasten “over de vloer”. In jouw functie als Opstartcoach/Fieldcoach speel jij een belangrijke rol in het ondernemende leven van onze franchisenemers. Met hen zorg jij er namelijk voor dat onze formules optimaal renderen! Als Opstartcoach/Fieldcoach ben jij de externe specialist op gebied van eten, drinken en de kracht van onze formules.

Team Bakerstreet

Team Bakerstreet zorgt er met een warm welkom, eerlijk en lekker eten en drinken voor, dat onze gasten een beter, leuker en lekkerder leven hebben. Onze dag-in-dag-uit focus is aandacht. Aandacht voor onze gasten, voor onze franchisenemers en onze partners. Bakerstreet heeft zich vanaf de oprichting in 1998 tot nu ontwikkeld van een franchise-lunchconcept, als onderdeel van Bakker Bart, tot een zelfstandige multi-brand operator met een ijzersterk commercieel track record voor haar partners.

Team Bakerstreet bestaat uit foodies met een hoog energieniveau. We zijn snel en ondernemend, hebben alle positieve eigenschappen van een compact familiebedrijf en zijn tegelijkertijd in staat om te acteren op het speelveld van de grote internationale foodservice operators en locatie-eigenaren. Daardoor leveren wij in Nederland in het segment foodservice langs de weg de beste commerciële prestatie in termen van bon-bedrag en conversie. En daar zijn we trots op. Net als op onze voorloper-positie op de duurzaamheidsladder, zowel binnen fast service als binnen retail. Het is onze ambitie om verder te groeien. In verband met de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een opstartcoach / fieldcoach (fulltime)

Werkzaamheden

 • Het eerste jaar zul je je bezighouden met de opstart van nieuwe locaties door heel Nederland. Dit vraagt een hoge flexibiliteit en bereidheid tot werken in het weekend. Na de opstart zal er een herverdeling van regio’s zijn en word je Fieldcoach;
 • Je begeleidt en ondersteunt de medewerkers op locatie op operationeel én commercieel gebied. Op een bevlogen manier zorg jij ervoor dat de franchisenemer de uitgangspunten van onze formules optimaal benut. Eventuele hick-ups neem jij weg door in oplossingen te denken en deze op een overtuigende manier te presenteren bij de franchisenemers en zijn werknemers;
 • Je zorgt ervoor dat de omzet en het rendement van onze franchisenemers wordt verhoogd. Wanneer onze franchisenemers succesvol zijn, zijn wij dat ook! Vanzelfsprekend stuur jij op de toepassing van onze formules. Jij bent analytisch ingesteld en weet dat het soms noodzakelijk is om afstand te nemen van de operationele waan van de dag. Wanneer jij denkt dat het nog efficiënter kan, dan aarzel jij niet om de manager een voorstel te doen;
 • Jij kan als “mensen-mens” ook nog eens op een aanstekelijke manier aan de medewerkers laten zien wat jij voor ogen hebt. Voor jou is situationeel leiderschap dan ook geen stoffig idee uit een managementboekje, maar een manier om succesvol te zijn als fieldcoach.Kortom: iedere dag is anders!

Functie-eisen

Wij zijn ambitieus en willen snel groeien. Om dat bij te houden, is het daarom van belang dat jij als Fieldcoach snel kan schakelen. Je laat je niet van de wijs brengen en houdt wel van een beetje hectiek. Je vindt het leuk om zelf mee te werken en om “on-the-job” de medewerkers te trainen en te motiveren. Jij bent een ster in het beïnvloeden van gedrag zonder dat het gemaakt over komt. Verder voldoe je aan de volgende eisen:

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding, bij voorkeur in de richting van hotelmanagement;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
 • Je hebt enige ervaring in een organisatie met een vestigingsstructuur;
 • Je bent in staat om mensen te trainen;
 • Je hebt cijfermatig inzicht en bent in staat cijfers te vertalen naar concrete doelstellingen;
 • Je hebt ervaring met HACCP regelgeving;
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Zwolle.

Wij bieden

 • Een uitdagende en afwisselende job, waarbij geen dag hetzelfde is;
 • Een jonge, dynamische organisatie met passie voor haar gasten en producten;
 • Goede arbeidsvoorwaarden, met onder andere een leaseauto, laptop, telefoon en een goede pensioenregeling.

Informatie en sollicitatie

Bakerstreet Holding B.V. is een franchiseorganisatie met 250 vestigingen in binnen- en buitenland. Bakerstreet is een franchise formulehuis dat 4 concepten ondersteunt. In samenwerking met Shell de concepten Deli2go en Deli by Shell en in samenwerking met AH de concepten Bakery Café en Deli Kitchen. Elke dag genieten er meer dan 35.000 gasten van onze lekkere producten.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Jij neemt dan natuurlijk razendsnel contact met ons op, maar in ieder geval vóór 18 november 2018. Je stuurt je motivatiebrief en CV naar: Yolanda van der Duin, y.vanderduin@bakerstreet.nl. Als je meer wilt weten over onze organisatie of de functie kan je bellen met Rogier Soetens, Formule & Operations Manager, op telefoonnummer: 088-2766353.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht (Papendorp).

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.