Bakerstreet heeft zich vanaf 1998 ontwikkeld van een franchise-lunchconcept tot een zelfstandige multi-brand operator! Wij ontwikkelen, opereren en faciliteren verschillende formules in de wereld van foodservice. Dit doen we met aandacht. Aandacht voor onze concepten, die ieder hun unieke eigenschappen hebben. Aandacht voor onze producten, waarbij duurzaamheid voorop staat. Aandacht voor onze medewerkers, die iedere dag honderden producten bereiden. En tot slot aandacht voor onze gast, die wij altijd met een glimlach de deur uit laten gaan!
Bakerstreet - Partner in food
Maak kennis met ons team
Ons team bestaat uit foodies met een hoog energieniveau. We zijn snel en ondernemend, hebben alle positieve eigenschappen van een compact familiebedrijf en zijn tegelijkertijd in staat om te acteren op het speelveld van de grote internationale foodservice operators en locatie-eigenaren.

Henri Froeling
Directeur

Loes Brochard
Project- en Communicatie manager

Celine Simons
Content Creator

Nick Koning
Teamleider Operations

Taco de Haan
Fieldcoach

Stefan Meens
Project Manager

Susanne Dijkhorst
Business Analist

Kayee Chan
Business Analist

Manon Spaan
Fieldcoach

Luite Snijder
Senior Category Manager

Marieke van Lijf
Operationeel Specialist

Linda de Graaf
Category Manager

Angela van Lith
Trainer

Katina Pashidis
Fieldcoach België & Luxemburg

Marleen Maas
Fieldcoach

Desiree van der Land
Fieldcoach

Rogier Soetens
Formule & Operations Manager

Ronald Meijs
Fieldcoach

Yolanda van der Duin
Management Assistente

Willem Vanden Berghe
Senior Fieldcoach BeFrux

Berry Leewis
Fieldcoach

Francis Sjoer
Marketing en Traffic Medewerker

Daniel Groenewout
Fieldcoach

Nathan Guerrero
Fieldcoach (Frankrijk)

Yara den Boer
Kwaliteitsmanager

Annick Kindermans
Operational Assistant BeFrux