Vacature

Assistant Category Manager

Fulltime

Utrecht

36 - 40u per week

De functie

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de ondersteuning van het team assortiment en marketing & communicatie. Jij zorgt ervoor dat assortimentsmutaties naadloos verlopen en spant jezelf in voor de optimale beschikbaarheid van ons assortiment in onze bakkerijen in Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk. Daarnaast onderhoud jij de contacten met onze logistieke partners, stations en andere afdelingen. Jij hebt oog voor detail en fungeert als spin in het web! Jij bent commercieel, punctueel en in staat om procesmatig te werken. Jij werkt in jouw rol samen met twee andere category managers  en rapporteert aan de senior category manager.

Jouw werkzaamheden

 • Jij onderhoudt het contact met leveranciers en logistieke partners over voorraad en beschikbaarheid;
 • Jij zorgt ervoor dat alle informatie en materialen voor assortimentswijzigingen klopt en beschikbaar is;
 • Jij bent verantwoordelijk voor het juist inrichten van alle kassa gerelateerde processen;
 • Jij bent ondersteunend in het maken van rapportages en analyses;
 • Jij bent ondersteunend bij projecten binnen onze projectmanagement organisatie;
 • Jij verslaat op vrijdagmiddag iedereen met tafeltennis.

Wat verwachten we van je?

 • Opleidingsniveau HBO of gelijkwaardig;
 • Goede communicatieve- en sociale vaardigheden, uiteraard in het Nederlands, Engels en/of Frans is een pre;
 • Jij hebt affiniteit en ervaring in de foodbranche waar jij bij voorkeur enkele jaren ervaring hebt opgedaan in een soortgelijke functie;
 • Jij werkt planmatig en gestructureerd;
 • Jij participeert in een klein en betrokken team, dit vereist het actief betrokken zijn en bijdragen aan het ontwikkelen en uitrollen van diverse projecten;
 • Jij bent woonachtig in Utrecht of directe omgeving

Wat bieden we?

 • Een uitdagende en afwisselende job;
 • Een jonge, dynamische organisatie met passie voor haar gasten en producten;
 • Goede arbeidsvoorwaarden, met onder andere een laptop van de zaak en een goede pensioenregeling.
 • Elke dag drink je heerlijke koffie en mag je genieten van de lekkerste lunch!

Informatie en sollicitatie

Wij ondersteunen in samenwerking met Shell de concepten deli2go en deli by Shell in Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk. Dagelijks ondersteunen wij 250 vestigingen en bedienen wij meer dan 35.000 gasten met onze lekkere producten.

Ben je enthousiast geworden? Mail jouw motivatiebrief en CV uiterlijk 20 maart naar: Yolanda van der Duin via y.vanderduin@bakerstreet.nl. Als je meer informatie wilt, dan kan je contact opnemen op telefoonnummer 088-2766353 en vragen naar Luite Snijder.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Bakerstreet

Bakerstreet heeft zich vanaf 1998 ontwikkeld van een fanchise-lunchconcept tot een zelfstandige multi-brand operator. Wij ontwikkelen, opereren en faciliteren verschillende formules in de wereld van food service en food retail. Team Bakerstreet bestaat uit foodies met een hoog energieniveau. We zijn snel en ondernemend, hebben alle positieve eigenschappen van een compact familiebedrijf en zijn tegelijkertijd in staat om te acteren op het speelveld van de grote internationale foodservice operators en locatie-eigenaren. Daardoor leveren wij in Nederland in het segment foodservice langs de weg de beste commerciële prestatie in termen van bon-bedrag en conversie. En daar zijn we trots op. Net als op onze voorloper-positie op de duurzaamheidsladder, zowel binnen fast service als binnen retail.

Vital Food Group (VFG)

Bij ons draait het om aandacht. Aandacht voor onze producten, onze gasten en onze medewerkers. Elke dag werken we allemaal naar hetzelfde doel; de gast blijer de deur uit laten gaan! De Vital Food Group is de nieuwe combinatie van Bart’s Retail en Bakerstreet. Met deze combinatie is een uniek platform gecreëerd dat in de groeiende en sterk veranderde foodservicemarkt aan de huidige en de toekomstige partners nog meer toegevoegde waarde zal bieden.