EXPERTS IN SNEL EN ON-THE-MOVE
Als geen andere partij in de markt kennen wij de gast met haast. We vangen piekmomenten op, werken soepel en met een glimlach rijen weg en slagen er tegelijkertijd in om het bonbedrag te optimaliseren. We realiseren optimale presentatie en communicatie van het assortiment en maximale efficiency achter de counter.

WIJ LATEN BUSINESS GROEIEN
Ons track record laat een groei zien die hoger is dan de marktindex. Waarom onze bonbedragen, conversie en daardoor omzet beter zijn dan bij andere formules?

  • aantrekkelijke cross- en upsell-programma’s in combinatie met deal engineering

  • continue ontwikkeling en rotatie van het assortiment

  • mysteryprogramma’s en interne competities die energie geven

FINANCIEEL ONAFHANKELIJK EN DAADKRACHTIG
Met haar aandeelhouders heeft Bakerstreet solide financiële eigenaren die dicht bij de organisatie staan. Zij zorgen voor directe toegang tot de kapitaalmarkt en financiële instellingen. Dat maakt snel schakelen mogelijk.

PROFESSIONELE PARTNER OP HET GEBIED VAN (VOEDSEL)VEILIGHEID
De fysieke omgeving van snel en on-the-move is er vaak een van extremen: grote drukte, snelle stromen, hi-tech infrastructuur en meestal binnen een maatschappelijk gevoelige context. Alles ligt onder een vergrootglas. Dat stelt hoge eisen aan veiligheid wat betreft gasten, medewerkers, voedsel en dranken.  Met onze jarenlange ervaring in foodservice on-the-move zijn we ervan overtuigd, dat we de juiste partij zijn als het gaat om de hoge eisen rond (voedsel)veiligheid en maatschappelijke alertheid.