Van 21 december 2024 tot 2 maart 2025 biedt Art Below Zero, Europa’s grootste ijssculpturenexpositie, een unieke beleving in de historische Centrale Markthal van Amsterdam. Voor deze bijzondere tentoonstelling, ter ere van het 750-jarig bestaan van de stad, heeft Bakerstreet het horecaplein ontwikkeld: van concept en assortiment tot en met de opstart van het operationele team.
Het horecaplein
Het horecaplein is ontworpen als een rustpunt binnen de expositie, waar bezoekers kunnen opwarmen en genieten van een royaal aanbod aan zoete en hartige snacks en maaltijden. Bakerstreet heeft gezorgd voor een gevarieerd assortiment dat aansluit bij de winterse sfeer en behoeften van een breed publiek. Zoals gebak van Holtkamp, typisch Amsterdamse borrelplanken en diverse Hollande winterse maaltijden zoals erwtensoep, een broodje hotdog en andere echte opwarmers. Het horecaplein draagt bij aan een complete, gastvrije ervaring tijdens een bezoek aan Art Below Zero.
Totaaloplossing door Bakerstreet
Bij het ontwikkelen van het horecaplein lag de focus op een integraal concept, waarbij gastbeleving, kwaliteit en operationele efficiëntie centraal staan. Naast de invulling van het assortiment heeft Bakerstreet ook de teams op de werkvloer getraind en begeleid tijdens de opstart periode met de dagelijkse horecaprocessen.
Meer weten over hoe Bakerstreet uw foodservice naar een hoger niveau kan tillen?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij met onze expertise op het gebied van conceptontwikkeling, assortiment en operationele ondersteuning jouw project succesvol kunnen maken.