Bakerstreet heeft zich vanaf 1998 ontwikkeld van een franchise-lunchconcept tot een zelfstandige multi-brand operator! Wij ontwikkelen, opereren en faciliteren verschillende formules in de wereld van foodservice. Dit doen we met aandacht. Aandacht voor onze concepten, die ieder hun unieke eigenschappen hebben. Aandacht voor onze producten, waarbij duurzaamheid voorop staat. Aandacht voor onze medewerkers, die iedere dag honderden producten bereiden. En tot slot aandacht voor onze gast, die wij altijd met een glimlach de deur uit laten gaan!
Bakerstreet - Partner in food
Vital Food Group
Bakerstreet is onderdeel van de Vital Food Group. Samen met Bart’s Retail (Bakker Bart) vormen wij dit unieke foodservice platform, dat in de groeiende en sterk veranderde foodservicemarkt aan de huidige en de toekomstige partners nog meer toegevoegde waarde zal bieden.

Maak kennis met ons team
Ons team bestaat uit foodies met een hoog energieniveau. We zijn snel en ondernemend, hebben alle positieve eigenschappen van een compact familiebedrijf en zijn tegelijkertijd in staat om te acteren op het speelveld van de grote internationale foodservice operators en locatie-eigenaren.

Stefan Meens
Project Manager

Marie Caps
Fieldcoach Luxemburg en noordoost Frankrijk

Mares Beekers
Fieldcoach

Fokko van der Hoeven
Fieldcoach

Carmen Van Wijgerden
Medewerker Learning & Development

Jacqueline Snippe
Senior Category Manager

Katina Pashidis
Fieldcoach België en Catman België Luxemburg en Frankrijk

Angela van Lith
Trainer

Henri Froeling
Directeur

Bertrand Dewasmes
Fieldcoach Frankrijk

Rogier Soetens
Formule & Operations Manager

Yolanda Verstrate
Management Assistente

Willem Vanden Berghe
Senior Fieldcoach BeFrux

Francis Sjoer
Marketing en Traffic Medewerker

Yara den Boer
Kwaliteitsmanager

Willemijn de Lange
Fieldcoach

Rob Kleinoog
Fieldcoach

Cindy Elffrink
Fieldcoach

Martijn Deen
Fieldcoach

Mark de Hart
Operations Manager

Rachel Daeter
Marketeer