Skip to main content

Bakerstreet - Partner in food

Bakerstreet heeft zich vanaf 1998 ontwikkeld van een franchise-lunchconcept tot een zelfstandige multi-brand operator! Wij ontwikkelen, opereren en faciliteren verschillende formules in de wereld van foodservice. Dit doen we met aandacht. Aandacht voor onze concepten, die ieder hun unieke eigenschappen hebben. Aandacht voor onze producten, waarbij duurzaamheid voorop staat. Aandacht voor onze medewerkers, die iedere dag honderden producten bereiden. En tot slot aandacht voor onze gast, die wij altijd met een glimlach de deur uit laten gaan!

Vital Food Group

Bakerstreet is onderdeel van de Vital Food Group. Samen met Bart’s Retail (Bakker Bart) vormen wij dit unieke foodservice platform, dat in de groeiende en sterk veranderde foodservicemarkt aan de huidige en de toekomstige partners nog meer toegevoegde waarde zal bieden.

Maak kennis met ons team

Ons team bestaat uit foodies met een hoog energieniveau. We zijn snel en ondernemend, hebben alle positieve eigenschappen van een compact familiebedrijf en zijn tegelijkertijd in staat om te acteren op het speelveld van de grote internationale foodservice operators en locatie-eigenaren.

Kom je bij ons team?

Wij zoeken regelmatig nieuwe medewerkers!