Bakerstreet heeft zich vanaf 1998 ontwikkeld van een franchise-lunchconcept tot een zelfstandige multi-brand operator! Wij ontwikkelen, opereren en faciliteren verschillende formules in de wereld van foodservice. Dit doen we met aandacht. Aandacht voor onze concepten, die ieder hun unieke eigenschappen hebben. Aandacht voor onze producten, waarbij duurzaamheid voorop staat. Aandacht voor onze medewerkers, die iedere dag honderden producten bereiden. En tot slot aandacht voor onze gast, die wij altijd met een glimlach de deur uit laten gaan!
Bakerstreet - Partner in food
Vital Food Group
Bakerstreet is onderdeel van de Vital Food Group. Samen met Bart’s Retail (Bakker Bart) vormen wij dit unieke foodservice platform, dat in de groeiende en sterk veranderde foodservicemarkt aan de huidige en de toekomstige partners nog meer toegevoegde waarde zal bieden.
Maak kennis met ons team
Ons team bestaat uit foodies met een hoog energieniveau. We zijn snel en ondernemend, hebben alle positieve eigenschappen van een compact familiebedrijf en zijn tegelijkertijd in staat om te acteren op het speelveld van de grote internationale foodservice operators en locatie-eigenaren.
Stefan Meens
Project Manager
Marie Caps
Fieldcoach Luxemburg en noordoost Frankrijk
Mares Beekers
Fieldcoach
Fokko van der Hoeven
Fieldcoach
Carmen Van Wijgerden
Medewerker Learning & Development
Jacqueline Snippe
Senior Category Manager
Katina Pashidis
Fieldcoach België en Catman België Luxemburg en Frankrijk
Angela van Lith
Trainer
Henri Froeling
Directeur
Bertrand Dewasmes
Fieldcoach Frankrijk
Rogier Soetens
Formule & Operations Manager
Yolanda Verstrate
Management Assistente
Willem Vanden Berghe
Senior Fieldcoach BeFrux
Francis Sjoer
Marketing en Traffic Medewerker
Yara den Boer
Kwaliteitsmanager
Willemijn de Lange
Fieldcoach
Rob Kleinoog
Fieldcoach
Cindy Elffrink
Fieldcoach
Martijn Deen
Fieldcoach
Mark de Hart
Operations Manager
Rachel Daeter
Marketeer