Skip to main content

Conceptontwikkeling

Wij ontwikkelen foodconcepten, rekening houdend met trends en de veranderende behoeftes van de gast.

Als geen ander zien wij de constante verandering in de gast en zijn behoeftes. Ook de nieuwste trends op het gebied van beleving en spelen een grote rol. Wij ontwikkelen daarom niet alleen concepten in de foodservice, maar zorgen ook voor een constante doorontwikkeling hiervan. Het nadenken over de toekomst geeft ons een stip aan de horizon waarnaar wij kunnen streven. We nemen de gast met kleine stappen mee naar de toekomst en zorgen hierbij altijd voor een juiste timing. Tegelijkertijd zijn we ook altijd bezig in het hier en nu en nemen we nieuwe producten en de operationalisering daarvan al mee in het begin van het proces. Door dit te doen vinden wij altijd de juiste balans tussen creativiteit en realiteit.

Bekijk product en assortiment

Product en assortiment

Met onze kennis van de markt en producten stellen wij een innovatief, duurzaam, maar vooral lekker assortiment samen.

Wij stellen hoge eisen aan voedselveiligheid en zijn daarom een professionele partner op het gebied van HACCP. Wij zorgen met onze assortimentsontwikkeling dat product en concept één geheel vormen. Hierbij houden we bij het samenstellen van het assortiment altijd rekening met operationele excellentie. Dit maakt ons flexibel genoeg om op grote schaal snel producten te introduceren en door te ontwikkelen. Daarnaast vormt duurzaamheid een belangrijk onderdeel bij het samenstellen van ons assortiment. We maken ons sterk voor eerlijke producten die meer dan lekker zijn en zijn altijd op zoek naar manieren om onze organisatie duurzamer in te richten. Meer weten? 

Bekijk operatie en organisatie

Operatie en organisatie

Wij bieden een intensief operationeel ondersteuningsmodel voor een succesvolle toepassing van onze concepten en formules.

Dagelijkse krijgen onze partners meer dan 35.000 gasten over de vloer. Onze fieldcoaches zijn intensief betrokken bij hun locaties en begeleiden de teams op operationeel en commercieel gebied. Ook ontwikkelen wij instructiegidsen, belegschema’s, ovenprogramma’s, bieden wij marketingsupport (zowel offline als online), apparatuur, service en onderhoud en borgen wij de laatste regels op het gebied van (voedsel-)veiligheid en hygiëne. Op deze manier bieden wij operationele handvatten en maken wij het leven van onze teams zo makkelijk en leuk mogelijk. Hierbij is aandacht onze focus: wij geven aandacht aan onze teams, zodat zij aandacht kunnen geven aan de gast. Het uiteindelijke doel is altijd de gast blijer de deur uit laten gaan!

Bekijk data en inzicht

Data en inzicht

We hebben een geïntegreerd platform waarbij alle bedrijfsprocessen samen komen. Zo bieden we eenvoudig inzicht en ondersteuning, waarmee we onze locaties naar een hoger niveau brengen.

Onze business analisten zorgen voor databeheer en -analyse en verwerken dit tot inzichten. Daarnaast verzorgen wij de administratie, personeelszaken, werving en selectie en financiering. Alle data die wij verzamelen, beheren we in een speciaal ontwikkeld platform. Op dit platform komen alle bedrijfsprocessen samen en kunnen we onze activiteiten bedienen met de benodigde inzichten, zowel cijfermatig als kwalitatief. Op dit platform vind je e-learning, bezoekverslagen, locaties, assortiment (inclusief recepturen, kostprijzen en allergenen), urenregistraties, management informatie, marketingmaterialen, mystery guest campagnes en rapportages. Ook het inroosteren en plannen van uren gebeurt hier. Locaties kunnen omzetgegevens per uur uit het kassasysteem halen met een directe koppeling naar het platform. Op deze manier wordt een optimale bezetting gerealiseerd en daar waar nodig bijgestuurd. Alle data verwerken tot inzichten om onze locaties naar een hoger niveau te brengen!

Terug naar boven

Gebruik maken van onze expertises?

Wij denken met je mee!