Skip to main content

Concept

Partner

Shell

Locaties

104

Waar in Nederland

Bij deli2go en deli by Shell bieden we een vers, lekker en duurzaam assortiment langs de (snel)weg in Nederland, België, Frankrijk en Luxemburg.

Na een pilotjaar zijn wij in 2010 gestart met de uitrol van het deli2go- (snelweg)concept binnen het Shell-netwerk in Nederland. In 2016 zijn we gestart met het concept deli by Shell. We hebben in Nederland momenteel 236 locaties, waarvan 104 met een bakkerij. Sinds 2017 hebben wij dertig locaties locaties in Frankrijk, België en Luxemburg. 

Over deli2go en deli by Shell

Bij deli2go en deli by Shell krijgen onze gasten de allerlekkerste broodjes, koffie, sappen, smoothies en snacks voor onderweg. 

Elke dag bereiden onze medewerkers de lekkerste verse broodjes en maken ze de heerlijkste barista-koffie! We ontwikkelen een zo lekker en duurzaam mogelijk assortiment. Daarnaast ontwikkelen we ook meerdere keren per jaar een assortiment, wat past bij het seizoen en/of moment van het jaar. Naast het bakkerij-assortiment, verzorgen we ook het sandwich- en snackassortiment. De voorverpakte sandwiches worden iedere ochtend vers gesmeerd bij Shell bakkerij-locaties en vervolgens verspreid naar andere Shell-stations. Het snackassortiment bestaat uit lekkere en duurzame snacks, friet en hamburgers.

Deli2go en deli by Shell zijn gevestigd binnen de Shell-tankstations en richten zich op de gast die onderweg is. Deli2go zijn snelweg locaties en deli by Shell zijn de niet-snelweg locaties. Deli by Shell heeft hierdoor in tegenstelling tot deli2go ook een buurtfunctie. Het assortiment is hier dan ook op aangepast. Zo kun je bij deli by Shell bijvoorbeeld ook hele broden krijgen, perfect wanneer de gast onderweg naar huis is of het weekend wilt beginnen met een versgebakken brood. De focus van deze concepten ligt altijd op de gast die on the go is, waardoor wij als geen ander de gast snel en vriendelijk kunnen bedienen!

Bekijk de actuele ontwikkelingen

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wij denken met je mee!