Skip to main content

Concept

Partner

Shell

Locaties

104

Waar in Nederland

Bij deli2go en deli by Shell bieden we een vers, lekker en duurzaam assortiment langs de (snel)weg in de Nederland, België, Frankrijk en Luxemburg.

Na een pilotjaar zijn wij in 2010 gestart met de uitrol van het deli2go- (snelweg)concept binnen het Shell-netwerk in Nederland. In 2016 zijn we gestart met het concept deli by Shell. We hebben in Nederland momenteel 236 locaties, waarvan 104 met een bakkerij. Sinds 2017 hebben wij dertig locaties locaties in Frankrijk, België en Luxemburg. 

Over deli2go en deli by Shell

Bij deli2go en deli by Shell krijgen onze gasten de allerlekkerste broodjes, koffie, sappen, smoothies en snacks voor onderweg. 

Elke dag bereiden onze medewerkers de lekkerste verse broodjes en maken ze de heerlijkste barista-koffie! We ontwikkelen een zo lekker en duurzaam mogelijk assortiment. Daarnaast ontwikkelen we ook meerdere keren per jaar een assortiment, wat past bij het seizoen en/of moment van het jaar. Naast het bakkerij-assortiment, verzorgen we ook het sandwich- en snackassortiment. De voorverpakte sandwiches worden iedere ochtend vers gesmeerd bij Shell bakkerij-locaties en vervolgens verspreid naar andere Shell-stations. Het snackassortiment bestaat uit lekkere en duurzame snacks, friet en hamburgers.

Deli2go en deli by Shell zijn gevestigd binnen de Shell-tankstations en richten zich op de gast die onderweg is. Deli2go zijn snelweg locaties en deli by Shell zijn de niet-snelweg locaties. Deli by Shell heeft hierdoor in tegenstelling tot deli2go ook een buurtfunctie. Het assortiment is hier dan ook op aangepast. Zo kun je bij deli by Shell bijvoorbeeld ook hele broden krijgen, perfect wanneer de gast onderweg naar huis is of het weekend wilt beginnen met een versgebakken brood. De focus van deze concepten ligt altijd op de gast die on the go is, waardoor wij als geen ander de gast snel en vriendelijk kunnen bedienen!

Bekijk de actuele ontwikkelingen

Concept

Partner

Albert Heijn

Locaties

9

Waar in Nederland

AH Foodexperience brengt horeca naar retail: Bakerstreet support dit en daar zijn we goed in!

Sinds 2017 kunnen de gasten van Albert Heijn tussen de boodschappen door een kop koffie drinken bij het Bakery Café of een vers bereide maaltijd eten of meenemen uit de Deli Kitchen. Dit doen we voor Albert Heijn, waar de Bakery Cafés en Deli Kitchens gevestigd zijn. Momenteel heeft Albert Heijn negen AH Foodexperience vestigingen, in onder andere Alkmaar, Amsterdam, Delft, Eindhoven en Tilburg.

Bekijk de actuele ontwikkelingen

Bij Albert Heijn hebben wij de formules Bakery Café en Deli Kitchen: een heerlijke kop koffie of vers bereide maaltijd tijdens de boodschappen.

Over AH Foodexperience

Elke gast met een glimlach laten vertrekken: dat is wat wij samen met Albert Heijn willen bereiken met de AH Foodexperience! 

Gasten een warm welkom geven en heerlijk eten en drinken te bereiden: van barista-koffie met een croissantje tot een vers gemaakte pizza. De AH Foodexperience heeft een sterk dynamische assortimentsontwikkeling en rotatie die inspeelt op de steeds veranderende behoeftes van de gast. In de AH Foodexperience delen de medewerkers (zogenaamde foodies) hun passie voor koken, eten en drinken. Er worden ter plekke producten bereid. De medewerkers leggen actief contact met gasten, delen samples uit en geven tips over (de bereiding  van) de producten. De nadruk ligt op vers voor nu én straks: nu een verse croissant of pizzapunt en later een vers bereide maaltijd thuis!

Terug naar boven

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wij denken met je mee!